Restaurant de Wapser Herberg

Restaurant de Wapser Herberg

koks2In de keuken van De Wapser Herberg vindt u Jan en zijn keukenstaf. Dit team zet voor u een toegankelijke menukaart neer, die kwalitatief op topniveau wordt uitgevoerd. Waar u ook zin in heeft, u zult altijd iets vinden; van vlees tot vis, van een uitgebreid diner tot even snel wat eten.

In het restaurant wordt u ontvangen door Evelyn en haar team. Het restaurant kenmerkt zich, net als het hotel, door veel persoonlijke aandacht en de bediening zet zich elke keer weer volledig in om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken. Naast het feit dat wij u graag adviseren over de kaart, beschikken wij ook over een wijnkaart met een aantal prachtige wijnen die goed te combineren zijn met onze gerechten.

Bent u met meer dan 10 personen? Dan kunt u gebruik maken van ons keuzemenu of de verschillende buffet-opties. Deze vindt u hieronder, maar uiteraard bent u ook altijd van harte welkom om contact op te nemen of langs te komen om de mogelijkheden persoonlijk te bespreken.

Het restaurant is elke dag* geopend van 9.00 uur tot 22.00 uur. Voor lunch kunt u van 12.00 uur tot 16.00 bij ons terecht; de à la carte kaart is beschikbaar van 12.00 uur tot 20.00 uur.

*In de maanden oktober t/m maart zijn wij dinsdag en woensdag gesloten.

Bekijk of download hieronder onze menukaart 2016

[real3dflipbook id=”1″]

Leave us a comment