Recensies

Heeft u een recensie? Stuur ons dan een mail, dan plaatsen wij deze recensie op onze website. Wij zijn blij met elke reactie. Wij doen er namelijk alles aan om u een zo prettig mogelijk verblijf te bieden.

Moet u zeggen dat wij een 3 daags arrangement geboekt hadden bij u van 7t/m 9 augustus. In een woord geweldig het hotel de kamer de ontvangst en service. Ook het heerlijke diner en ontbijt was geweldig. Ook de bediening was voortreffelijk. Daarbij komt dat uw hotel vlakbij prachtige natuurgebieden ligt met enorme mooie bossen heidevelden en prachtige dorpjes. Geweldige elektrische fietsen staan ter beschikking om dit mooie stille en rustige gebied te verkennen. Wij komen zeker terug. Dank voor de goede verzorging.

Wij zijn een midweek naar deze herberg geweest Het was geweldig! Kregen gelijk een koffie of thee bij aankomst Hadden een mooie kamer met balkon, heerlijke bedden, mooie badkamer. Wij keken op een mooie tuin. Aan alles was gedacht er was zelfs een vliegen mepper Het personeel was erg behulpzaam . Ontbijt was goed verzorgd, allerlei broodjes, brood, beleg, krentenbrood, sapjes en fruit, koffie en thee Avondeten was een verassing, 3 gangen menu, was heerlijk iedere dag weer. Een kennis v ons heeft gelijk geboekt na het enthousiaste verhaal van ons, Kortom een hele fijne midweek!

Voor het eerst in dit hotel geboekt en bij aankomst werden we vriendelijk welkom geheten met een heerlijke kop koffie. De kamer en badkamer is ruim en modern tevens erg mooi gelegen naast het restaurant met een privé zitje waar we konden genieten van de mooie aangelegde tuin. Het diner was heerlijk en werd door het vriendelijke personeel uitgeserveerd. Het ontbijt is uitstekend. Helaas moesten wij de laatste ochtend al vroeg vertrekken en werd ons ontbijt op afgesproken tijd neergezet om mee te nemen. De omgeving is prachtig voor wandel en fietsvakantie. De eigenaren zijn zeer gastvrij. Wij kunnen dit hotel restaurant zeer aanbevelen. Hierbij dank voor het zeer aangename verblijf.

Hallo. Door omstandigheden was het mij niet mogelijk om een recensie te plaatsen. Het betreft ons verblijf van 03 t/m 06-09 in uw prachtige hotel. * De ontvangst was buitengewoon vriendelijk met een kopje koffie na een rit van 280km. * De eigenaars en het hele personeel was niet vriendelijk MAAR UITERST VRIENDELIJK EN BELEEFD. * Kamer en de sanitaire ruimtes waren proper en zeer schoon ??. * Maar vooral het eten was van zeer goede kwaliteit en alles was er steeds voldoende.

Voor de derde keer bij dit hotel geweest. Gewoon lekker slapen, loungen op het terras en lekker eten bij vriendelijke mensen tegen een faire prijs. En dat in een prachtige fiets en wandelomgeving. Wat wil je dan nog meer ?

Heel vriendelijk onthaald, mooie , nette kamer met een goed bed. Het eten krijgt van ons een dikke pluim! Eenmaal vermeld welke voeding last gaf, kreeg mijn vrouw aangepaste gerechtjes. Dit waarderen we ten volle ,waarvoor nogmaals onze beste dank. Deze plek is zeker een aanrader !

Hartelijk ontvangst met heerlijke koffie. Wij hadden een kamer op de begane grond met een zitje buiten. De kamer was schoon en ruim en voorzien van een heerlijk schoon bed. Badkamer gewoon prima! Schoon en van alle gemakken voorzien. Zowel het ontbijt als het diner waren met zorg en liefde bereid. Lekker en voldoende. De Wapser Herberg is tevens een mooie uitvalsbasis voor wandel en fietstochten in de omgeving. Kortom een geweldig leuk en fijn hotel met vriendelijke en kundige personeelsleden waar wij zeker nog eens terug gaan komen!

Geweldige kamers, zeer ruim en alle voorzieningen aanwezig. Top restaurant. Vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam. Het hotel heeft zelfs fietsroutes uitgestippeld. Een aanrader is ook de fietstocht door het Drents Fries woud, met onderweg een lunch aan een ander hotel en bij terugkomst een 3 gangen diner. Ruime parking. Geweldig buiten terras . Fietsenstalling met oplaad mogelijkheid. Dit hotel is zijn 9.1 meer dan waard.

Mooie kamer met balkon en prachtig uitzicht op mooie tuin. Prima ontbijt met ruime keuze. Goed verzorgd diner. De eigenaar en zijn vrouw doen er, samen met het personeel, alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Kortom: een aanrader.

De Wapser Herberg is een bijzonder goed hotel. Vriendelijk ontvangst, prima kamers ,schoon door het hele hotel. Het eten vonden wij uitmuntend. Goed ontbijt. Een hotel om nogmaals terug te komen.

Prachtige dag om eropuit te trekken. Aangeland bij de Wapser Herberg. Uiterst vriendelijk ontvangen.

Tophotel, heel gastvrij. Houden heel goed rekening met glutenvrij dieet.

Wij werden bij aankomst heel persoonlijk ontvangen met een cappucino koffie,onze keuze,daarna bracht een vriendelijk personeelslid ons naar onze kamer en legde ons één en ander uit en liet ons de kamer zien.

Het was hier heel erg fijn vertoeven. Hele vriendelijke bediening. Warme ontvangst. Eten was voortreffelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer prettige ontvangst in een goed familie bedrijf. Goed eten, goed slapen, gezellig. Voor herhaling vatbaar.